Slaščičarski tečaji pri Željki Bohar 2018-08-16T07:56:33+00:00

Slaščičarski

tečaji

Skupine do 10 – 12 ljudi so namenjene domačim pekom ali slaščičarjem začetnikom.

Tečaj je usmerjen k izdelovanju okroglih, pravokotnih, ter tudi sodobnih tort ki se oblikujejo v silikonskih modelih. Učili se bomo uporabljati kakovostne surovine, opremo in materiale. Učili se bomo tudi tehnike izdelave klasičnih slaščičarskih krem, kot so: parfait, namelaka, mousse, bavarska krema, angleška krema, slaščičarska krema ter različnih načinov oblivanja tortic. Zaključek bo zajemal oblivanje tortic in izdelavo okraskov iz čokolade ali drugih sodobnih tehnik.

Vsak tečaj vsebuje 2 različni recepturi (kreme, podlage, glazure in okraske).
Cena: 80 eur + davek 22% = 97,60 €.
Tečaji potekajo ob torkih med 16.00 in 19.30h v Gourmetshop Labu, BTC, klet hale Diamant.

Za dodatne detajle o posameznem tečaju (recepture, urnik, ponujeni datumi) je potrebno KLIKNITI na eno od povezav spodaj.

Torterija

pretekli tečaji

Pretekle tečaje si lahko ogledate na povezavi:
https://www.torterija.si/galerija/fotogalerija/