Individualna izobraževanja 2018-07-31T17:18:41+00:00

Individualna

izobraževanja

Za »individualce« in raziskovalce v lastni kuhinji smo v Torteriji pripravili tudi možnost individualnega pouka. Lahko se učite v Torterijini delavnici, lahko pa Torterija pride tudi v vašo kuhinjo. Učenje je prikrojeno vašim željam in potrebam. Lahko vas učimo, da boste naprej znali delati sami, ali pa za vas ustvarimo recepture, ki so potem vaša last.

Priljubljena

izobraževanja

OKRAŠEVANJE – okraševanja, pravilen nanos kreme/glazure, glaziranje z ganachejem ali masleno čokoladno kremo, mirror glaze sijočo glazuro.
OKRASKI – karamelizirani okraski, invertni sladkor, osnove temperiranja čokolade, piškotni okraski, meringue.
SESTAVLJANJE TORT IN SLAŠČIC – nasveti in navodila za pravilno sestavljanje večplastnih sladic na sodoben način.
UPORABA SADJA – sadne žele plasti z agar-agarjem, pate de fruit žele za okraševanje sladic in krožnikov.
ČOKOLADNI OKRASKI – temperiraje čokolade, izdelava raznih okraskov in barvanje čokolade.
MONOPORCIJSKE SLADICE – uvod v sodobne monorpocijske sladice, uporaba silikonskih modelov in primernih krem za takšne oblike. Glaziranje in okraševanje monoporcijskih sladic.

Cena individualnega izobraževanja je odvisna od trajanja, kompleksnosti in lokacije izobraževanja.

Informacije

in prijave

041 527 980
[email protected]