Individualna izobraževanja

IZBRAŽEVANJA

INDIVIDUALNA

Za »individualce« in raziskovalce v lastni kuhinji smo v Torteriji pripravili tudi možnost individualnega pouka. Lahko se učite v Torterijini delavnici, lahko pa Torterija pride tudi v vašo kuhinjo.

Učenje je prikrojeno vašim željam in potrebam. Lahko vas učimo, da boste naprej znali delati sami, ali pa za vas ustvarimo recepture, ki so potem vaša last.

PRILJUBLJENO

NAJBOLJ

OKRAŠEVANJE - okraševanja, pravilen nanos kreme/glazure, glaziranje z ganachejem ali masleno čokoladno kremo, mirror glaze sijočo glazuro.

OKRASKI – karamelizirani okraski, invertni sladkor, osnove temperiranja čokolade, piškotni okraski, meringue.

SESTAVLJANJE TORT IN SLAŠČIC – nasveti in navodila za pravilno sestavljanje večplastnih sladic na sodoben način.

UPORABA SADJA – sadne žele plasti z agar-agarjem, pate de fruit žele za okraševanje sladic in krožnikov.

ČOKOLADNI OKRASKI – temperiraje čokolade, izdelava raznih okraskov in barvanje čokolade.

MONOPORCIJSKE SLADICE – uvod v sodobne monorpocijske sladice, uporaba silikonskih modelov in primernih krem za takšne oblike. Glaziranje in okraševanje monoporcijskih sladic.

Cena individualnega izobraževanja je odvisna od trajanja, kompleksnosti in lokacije izobraževanja.

IN PRIJAVE

INFORMACIJE

info@torterija.si, T: 041 527 980

Enter Details

Please enter a Name
Enter the contact no
Enter an Email
Confirm Booking

Your Booking has been confirmed

We have received your booking request, A confirmation mail has been sent to you.