Profesionalni tečaji pri Željki Bohar 2018-08-16T07:57:20+00:00

Profesionalni

tečaji

Skupine do 5-6 ljudi so namenjene restavracijskim slaščičarjem ali kuharjem, ki skrbijo za sladki del menu karte, ter zaposlenim v slaščičarnah.

Glavnina tečaja je usmerjena na uporabo sodobnih surovin Sosa in Cacao Barry / Callebaut materialov. Izdelovali bomo sodobne monoporcijske tortice, tehnično razvijali kreme, podlage in okraske. Učili se bomo izboljšati trajnost izdelkov, načrtovati predpripravo, in dajati poudarek kakovostnim surovinam ter okusu.

Končni poudarek bo na kreativnem sestavljanju krožnika in monoporcijskih desertov/sladic.

Vsak tečaj vsebuje 3 različne recepture (kreme, podlage, glazure, okraske).
Cena: 140 eur + davek 22% = 170,80 €.
Tečaji potekajo ob ponedeljkih med 09.00 in 15.00h v Gourmetshop Labu, BTC, kletna etaža hale Emporium.

Za dodatne detajle o posameznem tečaju (recepture, urnik, ponujeni datumi) je potrebno KLIKNITI na eno od povezav spodaj.

Torterija

pretekli tečaji

Pretekle tečaje si lahko ogledate na povezavi:
https://www.torterija.si/galerija/fotogalerija/