Kje smo prisotni

NA ZNANIH LOKACIJAH

TORTERIJA

Kuharji najboljših gostilni so večinoma toliko posvečeni razvoju svojih značilnih jedi, da za sladico zmeraj ostane najmanj časa. V Torteriji zato dajemo izjemen poudarek na raziskovanje, preizkušanje in razvoj novih receptur. Ko se znanje in veščina najboljših kuharjev združi z Željkino sladko ustvarjalno žilico, restavracije in hoteli dobijo najbolj primerno sladico za njihov image, menu, sezono in gourmet stil ki ga čez leta gradijo.

SORBARA STAKE HOUSE

LJUBLJANA

Najboljši steak v mestu? Vedno je večje navdušenje nad »ameriško« hrano na slovenskih tleh, pri čemer je Ljubljana – še posebno na bregovih Ljubljanice – prava prestolnica. Hitra priljubljenost nove hiše velikih kosov mesa na Gallusovem nabrežju, vsekakor uvršča Sorbara stakehouse med favorite ljubljanske gostinske ponudbe.

Svoj desert sestavljen iz bele čokolade, fermentiranih borovnic in sladoleda iz aktivnega oglja so prepustili ustvarjalnim rokam Željke Bohar. Rezultat združenih ustvarjalnih moči, je več kot fantastičen: mousse bele čokolade Cacao Barry Zephyr in fermentiranih borovnic, na podlagi karameliziranih kakavovih zrn in lešnikove paste gijanduje, vse skupaj oblito z črno glazuro iz aktivnega oglja in črnega kakava.

http://www.sorbara-steakhouse.si/

HOTEL LIPA

KRANJSKA GORA

Hotel Lipa je popolna oaza v samem centru Kranjske gore, v središču Zgornjesavske doline. Odkrijte temelj glamourja, z vrhunsko strežbo in elegantno notranjostjo. V želji da ponudijo gostom bolj pogumen okus ali glamurozno čokoladno sladico, so se obrnili na Torterijo. Skupaj kreiramo sezonske izdelke in posebne sladice za redne goste hotela.

PONORELA ČEŠNJA - mousse temne čokolade v Amarena fabri višnjami na kavno - čokoladnem biskvitu
MOJITO - kombinacija limone, mete in limete
MOMALINA - kardamom, temna čokolada Callebaut 811, špinačni biskvit in maline
VROČA ZIMA - ingver, slana karamela, medov biskvit, karamelna čokolada
TROPICANA - mango & pasijonka, združeni na biskvitu iz chia semen in kokosa
AFTER ORANGE - pepermint čokoladni mousse s koški kandirane pomaranče, glazura iz kakavovega masla in podlaga iz kakavovih zrn in lešnikove (gijanduja) paste

http://hotel-lipa.si/

GOSTILNA GRABAR

PTUJ

Zakladnica gurmanskih kreacij ki prihaja iz vsakodnevnih navdihov v lokalnem okolju, svežine dneva in tradiciji, ki jo spoštujejo. Izpod rok in misli kulinarične mojstrice Alenke Grabar ter kuharske ekipe ponujajo unikatne jedi, vredne pomnenja, debate, kritike, ali fotografije.

Sladica SLOVENICA iz ajdove kaše, korenja, orehov, masla, vanilije, in mascarponejeve kreme z medom je najboljši dodatek njihovem zimskem meniju.

http://www.gostilnagrabar.com

JELENOV GREBEN

Podčetrtek

Enter Details

Please enter a Name
Enter the contact no
Enter an Email
Confirm Booking

Your Booking has been confirmed

We have received your booking request, A confirmation mail has been sent to you.