Partnerji

gourmetshop-logo

Filco je eden vodilnih ponudnikov odličnih sestavin, orodja in pribora za gostinski sektor. Predvsem prednjači po izjemnem izboru kakovostnih izdelkov in tehnološkem znanju, kar je vodilo podjetja že od ustanovitve. Filco danes nudi izbor preko 5.000 raznovrstnih izdelkov več kot 30 vodilnih svetovnih proizvajalcev.
www.gourmetshop.si

22523717_10212453880834930_1742618585_nJASNA MEDAR is a young professional designer, photogpraher and researcher. She helps our pastry courses, production and final dessers look so natural, vivid, and perfect. 
http://www.jasnamedar.si

cropped-CEED_Slovenia

Poslanstvo CEED-a je preko usposabljanj in mreženja pomagati podjetnikom pri rasti njihovih podjetij. Spodbuja povezovanje podjetnikov, dviga raven podjetniškega znanja in promovira podjetništvo kot pozitivno vrednoto v širši družbi, ki ustvarja inovativno in odprto družbo.
www.ceed-slovenia.orgOK_LOGO_250x200pxLjubljanski Pogačarjev trg vsak (sončni) petek med 10. in 21. uro, v poletnih mesecih pa do 23. ure, utripa v mnogoterih barvah, okusih in vonjih. Na stojnicah Odprte kuhne se predstavi preko 50 restavracij s celotne Slovenije, obiskovalci lahko poskusijo različne slovenske in mednarodne jedi in pijače.
www.odprtakuhna.si

Skrivna večerja

Skrivna večerja je dogodek predvsem za tiste, ki jih drugačnost in skrivnostnost zabavata in ki radi eksperimentirajo brez predsodkov. Je t.i. pop-up dogodek, kjer včasih ne upoštevamo vseh pravil in se prilagodimo gostujočemu kuharskemu mojstru ter lokaciji. Nenavadne kraje za en večer spremenimo v restavracijo, tri ure pred začetkom dogodka pa te obvestimo o tem, kje se bo Skrivna večerja odvijala. Sporočilo pošljemo na elektronski naslov v tvoji prijavi, menu izveš na kraju dogodka. Dogodek priporočamo predvsem osebam brez prehranskih posebnosti, saj je kreativnost gostujočega Chefa včasih neomejena. Dobrodošli!
skrivnavecerja.s

aerotisk-pasica-ct-logo

Aero Print v Centru tiska Ljubljana združuje ponudbo tiska in izvedbe marketinških in promo materialov. Z mrežo evropskih dobaviteljev katere člani so, pa vam po konkurenčnih cenah dobavijo domala karkoli si zamislite.
www.aeroprint.si

duke-group-logo

DukeGroup.eu je dinamično in inovativno podjetje, ki deluje na področju ponudbe profesionalnih in dizajnerskih izdelkov za sektor Ho.Re.Ca. Njihove stranke so restavracije, hotelske verige, gostinske in banketne družbe. 360 stopinj Hotel Supplies. Stranke jih prepoznavajo kot zanesljivega poslovnega partnerja, zagotavljajo hitre dobave naročenega, kar jim omogoča blago na zalogi. Vrhunski chefi najboljših restavracij cenijo ponudbo dizajnerske namizne posode za Mise en place, kreativne in oblikovalske rešitve, ki so plod sodelovanja mednarodnih in večkrat nagrajenih oblikovalcev z najboljšimi chefi, kar zagotavlja edinstvenost naše ponudbe.
https://www.facebook.com/dukegroup.official/

Enter Details

Please enter a Name
Enter the contact no
Enter an Email
Confirm Booking

Your Booking has been confirmed

We have received your booking request, A confirmation mail has been sent to you.