HANDS-ON MASTERCLASS by ERIK VAN DER VEKEN

Čokoladne skulpture in praline V izvedbi belgijskega ambasadorja cacao Barry, Erik Van Der Veken


Erik Van Der Veken je belgijski čokoladni mojster, ki je tudi strokovnjak za izdelavo čokoladnih skulptur, ambasador podjetja vrhunske čokolade Cacao Barry in sodnik na prestižnem tekmovanju World Chocolate Masters 2017 – UK edition.

hands-on-torterija

Podrobnosti

Cena:
370.00 € + DDV 22% = 451.40 € / osebo

Termini:
6. in 7. Marec 2018 (dvodnevni tečaj)

Ura:
od 8:00 do 18:00

Lokacija:
Horeca Center
Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana
http://horecacenter.si/

Kaj je vključeno v ceno

  • Dvodnevni izobraževalni program by Erik Van Der Veken,
  • kosilo oba dneva,
  • lahki zajtrk (kava, čaj, rogljički),
  • surovine in gotovi izdelki vsakemu udeležencu.

Program

  • Priprava strukturnih / osnovnih elementov za izdelavo čokoladne skulpture.
  • Priprava finih elementov (»brušenje detajlov«) za izdelavo čokoladne skulpture.
  • Tehnike in obdelava čokolade – kako oblikovati katerokoli skulpturo?
  • Tehnike špricanja in poliranja čokolade.
  • Tehnike dizajniranja pralin.
  • Priprava nadevov in polnil za praline – kako usklajevati recepture za optimalno kakovost, okus in trajnost.

Prijavnica

Izberite termin*:

Vaš profil*:

Prostor za vaše sporočilo:

Enter Details

Please enter a Name
Enter the contact no
Enter an Email
Confirm Booking

Your Booking has been confirmed

We have received your booking request, A confirmation mail has been sent to you.