Fingers (Palčke)

Slaščičarski tečaj za profesionalne kuharje in slaščičarje

Tečaj je namenjen vsem raziskovalcem sveta čokolade, začimb in bogatih okusov. Vabljeni profesionalni kuharji in slaščičarji, željni novih izzivov. Recepture na tem tečaju so delo mojstra Jean Michel Perruchona (Ecole Gastronomique bellouet Conseil, Paris).

Podrobnosti

Cena: 140 € / osebo + 22% DDV (170,80 EUR)

Termini:
01. 10. 2018 RAZPRODANO
26. 11. 2018

Ura: 9:00 – 15:00

Lokacija: Gourmetshop Lab, BTC, kletna etaža hale Emporium

Program

MISS DIOR – vanilijev mousse, krema bele čokolade, pistacijev jaconde, malinov kompot.
BANOFFEE – flambirane banane, karamelni nadev, chantily mlečne čokolade.
ESSPRESSO – krema mlečne čokolade s kavo, čokoladni biskvit, kavni chantily.

Prijavnica

Izberite termin*:

Prostor za vaše sporočilo:

2018-09-26T11:04:51+00:00